Forhandler af PhotoModeler i Danmark, Norge og Sverige

  Med PhotoModeler 2010 Release introducerede EOS et valgfrit vedligeholdelses abonnement.

  Hvad er et Vedligeholdelses abonnement?

  En Vedligeholdelse abonnement giver dig adgang til alle større og mindre software-opgraderinger, samt teknisk support via e-mail og telefon i et år.

  Vigtigste fordele

  • I alle nye licenser og opgraderinger er vedligeholdelse inkluderet gratis det første år.
  • Et vedligeholdelses abonnements kan forlænges og koster så det svarer til hvad du skulle betale for en opgradering hvert 2-3 år, blot fordelt på flere år.
  • Som bruger modtager du nye features tidligere - ingen grund til at vente med større opgraderings versioner.
  • Efter det første frie år, er det valgfrit at tegne et vedligeholdelses abonnementPhotorModeler fortsætter med at køre selv uden et aktivt abonnement.

  Er et Vedligeholdelses Abonnement frivilligt?

  Ja, ved køb af et nyt eller opgraderet PhotoModeler er Vedligeholdelses Abonnement gratis det første år. Efter det første år, er forlængelse helt valgfri.

  Når du er med i vedligeholdelses programmet, får du automatisk de nyeste versioner af PhotoModeler softwaren og releases uden ekstra omkostninger. Dig og din organisation holdes opdatertet med den nyeste software teknologi og udvikling, mulighed for at udnytte nye kraftfulde funktioner og brugervenlige forbedringer. Firmaet får lettere ved at lave langtidsbugetter på software.

  Sælges PhotoModeler stadig som en permanent licens?

  Ja, alle releases fra PhotoModeler 2010 og PhotoModeler Scanner 2010 og fremefter sælges stadig som tidsubegrænsede licenser. Du har ret til at bruge det, du har købt til alle tider. Selv hvis du ikke fornyer dit Vedligeholdelses abonnement, kan du fortsætte med at bruge din nuværende version af PhotoModeler så længe du ønsker.

  Hvad sker der, når min Vedligeholdelse abonnement udløber?

  Når din Vedligeholdelse abonnement udløber vil PhotoModeler fortsætte med at køre normalt. Men når dit abonnement er udløbet, vil du ikke længere have adgang til software-opgraderinger og opdateringer (store / mindre / rettelser). Desuden vil du ikke have adgang til teknisk support, med undtagelse af problemer i forbindelse med licensaftaler (f.eks mistet dit PhotoModeler licens), som altid vil blive støttet gratis. Du vil kunne downloade ældre patches og opdateringer, der blev udgivet i den tid, dit abonnement var aktiv.

  Hvor meget vil vedligeholdelses Abonnementer koste?

  Vedligeholdelse Abonnementet er gratis for et år ved køb af PhotoModeler, ved køb af PhotoModeler Scanner, eller ved køb af en opgradering eller ved køb af opnummering til PhotoModeler Scanner. Tegningsperioden begynder, når softwaren første gang er aktiveret til brug .Vedligeholdelses abonnementet betales forud og årligt.

  Efter det første år koste at forny er:

  PhotoModeler et års vedligeholdelses abonnement

  1300 DDK (ex moms)

  PhotoModeler Scanner et års vedligeholdelse abonnement †

  2400 DDK (ex moms)

  31 + dage efter udløbet

  Pris ovenfor * (1 + L / 12), hvor L er antallet af bortfaldet måneder (delvis eller fuld). L max = 24.

  Net float og site-licenser

  Kontakt 3D Photo.

  Hvad får jeg med et vedligeholdelses Abonnement og er support ubegrænset?

  Med en Vedligeholdelses abonnement, kan du hente og installere alle større og mindre opgraderinger til dit produkt, der bliver til rådighed, mens abonnementet er aktivt. Du får også ubegrænset support til produktudviklings problemer - det er problemer som nedbrud, og programmet ikke fungerer som dokumenteret. Du vil også være berettiget til at modtage en rimelig mængde træning bistand og projektrelateret hjælp. Har du større behov for uddannelse eller hjælp til et projekt kan du kontakte 3D Photo eller Eos Systems.

  Jeg ser en feature jeg ønsker i en ny PhotoModeler version, men jeg har ladet mit Vedligeholdelses abonnement udløbe. Hvordan får jeg den nye version og hvad vil det koste?

  For at få de seneste opgraderinger du har brug for må du forny dit vedligeholdelses abonnement. Det maksimale fornyelsesgebyr er tre gange den årlige sats (for et abonnement bortfaldet efter 2 eller flere år). For eksempel vil en fornyelse af et PhotoModeler Vedligeholdelse Abonnement ved 6 måneders fravær koste 1950 DDK (et og et halvt år efter første aktivering), 2600 DDK for 1 års fravær (2 år efter første aktivering), eller et maksimum på 3900 DDK for et fravær på 2 eller flere år.Så snart du har en aktiv Vedligeholdelse abonnement igen, kan du downloade og aktivere de allernyeste PhotoModeler version.

  Hvordan køber jeg et Vedligeholdelses abonnement og hvad får jeg?

  Et Vedligeholdelse Abonnement  købes hos din forhandler dvs 3D Photo. Når du har købt din fornyelse, vil du modtage en mail fra leverandøren (normalt inden for 1-2 arbejdsdage), der fortæller dig at abonnement er blevet fornyet. Efter at have modtaget denne e-mail, skal du trykke på "Forny Abonnement"-knappen i PhotoModelers aktiveringsnøgle dialog - dette opretter en forbindelse til Eos´s aktiverings-server via internettet- og programmet aktiverer den nye licens-fil.

  Kan jeg forny ved Maintenance abonnementet uden en internetforbindelse?

  Ja, du kan bruge ” offline aktivation” i license manager dialogen for at forny et Vedligeholdelse Abonnement - dette indebærer at du e-mailer eller telefonere din maskine id, du vil så fra leverandøren modtage en særlig kode, der skal skrives ind i programmet.

  Hvordan kan jeg vide, når min Vedligeholdelse abonnement er ved at udløbe?

  PhotoModelers Introduktions popup og License Management dialogen viser udløbsdatoen.

  Hvorfor har Eos Systems indført Vedligeholdelses abonnementer?

  De to vigtigste årsager til vedligeholdelses abonnementet er:

  1.    EOS Systems forbedrer og udvikler PhotoModeler løbende. så nye store features behøver ikke at vente indtil den næste større opgraderings cyklus (normalt 2 til 3 år) og kan i stedet frigives, så snart de er færdige - det vil sige kunder får adgang til spændende og nyttige funktioner hurtigere.

  2.    Omkostningerne ved at opgradere er spredt ud over tid og budgetmæssigt nemmere.

  Vil dette Vedligeholdelse Abonnement koste mig mere end før?

  Slutbrugerens omkostninger er kalkuleret til at svare til tidligere praksis. I stedet for en 2 til 3 års udviklings cyklus efterfulgt af en betalt opgradering, er omkostningerne  spredt ud over abonnementets løbetid og med opgradering af aktuelle forbedringer, nye funktioner og evt. rettelser. Prisfastsættelsen er blevet designet til at være indtægtsneutral for Eos Systems - indtægterne vil bare blive spredt mere jævnt.